New Jersey

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u New Jersey

Некретнина на продају у Нев Јерсеи

Нев ЈерсНев Јерсеи Стате оф тхе Унитед Статес оф Америца, смештен у североисточном делу земље (Средњи Атлантик); на североистоку граничи држава Нев Иорк, на истоку преко Атлантског океана, на југу Делаваре, на западу и северозападу Пенсилваније. Река Худсон је део североисточне границе, река Делаваре и истоимени залив означавају јужне и сјеверозападне границе. Сједињене Америчке Државе, смјештене у североисточном делу земље (Средњи Атлантик); на североистоку граничи држава Нев Иорк, на истоку преко Атлантског океана, на југу Делаваре, на западу и северозападу Пенсилваније. Река Худсон чини део североисточне границе, ријека Делаваре и источни залив означавају јужне и сјеверозападне границе.
Нисте сигурни да ли је ово занимљиво место у којем се тргује у Нев Јерсеи-у, али ако прочитате наш опис, преглед тржишта некретнина можете имати о томе.

Њу Џерси је сјевероисточна држава САД са око 130 километара атлантске обале. Главни град је Трентон, али највећи градови по популацији су Неварк и Јерсеи Цити. У Либерти Цити-у где се налази Либерти Стате Парк, одакле траже бродови за оближњи Еллис Исланд, налази се историјски Музеј имиграције и икона Статута слободе.

На пролеће је тржиште некретнина достигло добру тачку и као што је у 2017. години акције чврсте и цене кућа су јаке. Неизвесност у вези са новим порезима и одбитком препаид имовине довела је до неких продаваца да нађу начин да сачекају, ограничено снабдевање и доводе домаће купце у Њу Џерсију да се питају да ли постоји олакшање на видику.
Ево 4 трендова у Нев Јерсеиу за некретнине који знају да ли тражите некретнине за продају у Нев Јерсеи за 2018.

Недавне промене пореза чувају неке продавце некретнина за продају у Нев Јерсеи-у на маргинама.

Нев Јерсеи има највишу стопу пореза на имовину, или просјечну количину стамбених некретнина која се стварно плаћа као проценат вриједности куће.

Цијене некретнина на продају у Нев Јерсеи-у и даље расте.
Смањени инвентар подржава домаће цене у Нев Јерсеи-у. Рана тражња за тржиштем прољећа 2018. године показује снажну потражњу за домовима, два у смислу снажног раста и здравог тржишта рада.

Иако се очекује повећање хипотекарних стопа у 2018. години, они остају историјски ниски. Текуће стопе на фиксне хипотеке од 30 година су око 4,5.

Главни град државе и сједиште округа, Трентон је у вријеме гигантског буђења. Распрострањена ревитализација и нови раст последњих година допринели су његовом изгледу као главном комерцијалном и владином центру и идеалном месту где можете започети претрагу некретнина на продају у Нев Јерсеи-у. Различита суседства нуде бројне опције за становање, а многи привлаче стара стара кућа доступна по умереним ценама.

Пореске олакшице и организације за подршку великом суседству додатно подстичу овај тренд ка обнављању. Трентон нуди одличну имовину за продају у Нев Јерсеи-у, али и врло добре школе и превише културних услуга, од симфоније до позоришта до свјетских музеја свјетске класе.

  •  
    Селим се у Нев Јерсеи. Емигранти и живе у Нев Јерсеиу

        Њу Џерси: једна од дестинација са лудим културним идентитетом, то је најгушће насељена држава у Сједињеним Америчким Државама. Најгушће насељени град, Неварк, са својих 500.000 становника, омогућио је овој нацији да добије надимак "Вртна држава". Признајте: често сте желели да се пресел ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 34366

Prodaja Остало (стамбени објекти), New Jersey, Bergen County, Hasbrouck Heights, 27 Division Ave

46,908,974.50RSD
Prodaja
Остало (стамбени објекти)

175.59 m²
Прекрасна 4 спаваће собе 3 купатила кући у невероватном обитељском насељу, само неколико миља од Њујорка. Идеално лоциран на крају веома тиха, пожељна...
Cod. 3489

Prodaja Вила, New Jersey, Newark, Newark, Newark

295,489,603.13RSD
Prodaja
Вила

390 m²
За продају, неометан широк залив
Cod. 3488

Prodaja Вила, New Jersey, Trenton, Trenton, Trenton

544,259,904.14RSD
Prodaja
Вила

547 m²
На продају
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB